Hercai 47.Bölüm 2.Fragmanı

Hercai 47.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, Hercai dizisinin yeni bölümü olan 47.Bölümünde neler olacak? Hercai dizisinin yeni bölümü olan 47.Bölümünü cuma akşamları ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Reyyan ve Miran yeniden Aslanbey konağında!

Reyyan ve Miran'ın Aslanbey konağına geri dönüşü konaktaki dengelerin değişmesine neden olur. Azize, karşısında yeni ve güçlü bir Reyyan bulmanın şaşkınlığını yaşarken bir yandan da tehlike olarak gördüğü Aslan'ı etkisiz hale getirmenin yollarını arar. Aşkları doludizgin devam ederken Miran'ın kendisine hazırladığı sürpriz karşısında duygulanan Reyyan hayatına yeni bir yön vermenin ilk adımlarını atacağı için çok heyecanlıdır. Diğer yandan Aslan'ın geçmişle bağlantısını çözmek ve Aslan'ın Midyat'a geliş amacını öğrenmek isteyen Miran, Fırat'ın da yardımıyla herkesi şaşırtacak bir gerçeği açığa çıkarır.

Hercai dizisinin yeni bölümü olan 47.Bölümünü HD ve tek parça olarak ATV’den izleyebilirsiniz. Hercai Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Hercai dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de ATV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar