Hindistan’a Yardım Edilmezse Salgın Bitmeyecek !!!

Hindistan’a Yardım Edilmezse Salgın Bitmeyecek !!!

Dünyanın en kalabalık ikinci ülkesi olan Hindistan, her gün 400.000’den fazla yeni vaka rapor edilmesiyle en yüksek sayılarla yeni varyantta rekor kırarken, Covid-19’un küresel bir salgın olduğu göz önüne alındığında, Hindistan’daki...

Dünyanın en kalabalık ikinci ülkesi olan Hindistan, her gün 400.000’den fazla yeni vaka rapor edilmesiyle en yüksek sayılarla yeni varyantta rekor kırarken, Covid-19’un küresel bir salgın olduğu göz önüne alındığında, Hindistan’daki Covid-19 krizi kontrol altına alınmazsa, bu durumun dünyanın geri kalanı için de sorunu büyüteceği ifade ediliyor.

Halihazırda dünya çapında yayılmış olan B.1.1.7 varyantına ek olarak, B.1.617 ve B.1.618 varyantları da şu anda Hindistan’da hızlıca yayılıyor. B.1.617 varyantının, Hindistan dışında 20’den fazla ülkeye de yayıldığı biliniyor. Uzmanlar, seyahat yasağı gibi çözümlerin hastalığın diğer ülkelere yayılmasını tamamen engellemeyeceğini ve Hindistan’daki durumun önüne geçilmezse salgının yayılarak bitmeyeceğini söyledi. (BSHA-bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.