Hintli Yatırımcılar Bayburt’ta

Hintli Yatırımcılar Bayburt’ta

Bayburt milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu'nun girişimleriyle Hindistan'dan gelerek Bayburt Organize Sanayi Bölgesinde fabrika kurmak isteyen Hintli Yatırımcılar...

Bayburt milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu'nun girişimleriyle Hindistan'dan gelerek Bayburt Organize Sanayi Bölgesinde fabrika kurmak isteyen Hintli Yatırımcılar Shiv TRIPATHI ve Priyanka SAMANI OSB'yi ve Doğal Taş Fabrikasını gezerek bilgiler aldı.

Dünyanın en büyük 2. Ilaç üretim makineleri fabrikasının sahibi olan yatırımcılar cazibe merkezleri programlarının detaylarını öğrendikten sonra fabrikalarını Bayburt'a taşımaya sıcak baktıklarını, Bayburt'un geleceği çok açık ve yaşanabilir bir şehir olduğunu dile getirdiler.

Konuyla ilgili Kavcıoğlu, "Cazibe merkezleri programları kapsamında Bayburt'a yapılan 54 başvuru içerisinde ciddi anlamda çok güzel projeler bulunuyor. Eskiden Bayburt'a turist gelince hepimiz şaşkınlıkla bakardık ama bugün yabancı yatırımcılar Bayburt'a gezmeye değil iş yapmaya geliyorlar. Bu şehrimizin geldiği noktayı gösteriyor. Allah'ın izniyle Türkiye'nin en büyük ilaç makineleri fabrikasını Bayburt'umuza kazandıracağız" dedi.

Hintli Yatırımcılar Bayburt’ta

Hintli Yatırımcılar Bayburt’ta

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.