His Dark Materials 2.Sezon 3.Bölüm Fragmanı izle

His Dark Materials 2.Sezon 3.Bölüm Fragmanı yayınlandı, His Dark Materials 2.Sezon 3.Bölümü 30 Kasım 2020 (pazartesi) tarihinde yayınlanacak.

His Dark Materials dizisinin yeni bölümü olan 2.Sezon 3.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen His Dark Materials, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. His Dark Materials dizisi 2.Sezon 3. Bölüm yeni fragman izle…

His Dark Materials Genel Hikaye | Konusu

His Dark Materials, paralel evrenlerde hareket edebilen iki çocuğun hikayesini konu ediyor Philip Pullman imzalı ünlü fantastik roman serisi His Dark Materials’dan uyarlanan yapımın yönetmen koltuğunda The King’s Speech’in ünlü yönetmeni Tom Hooper oturuyor. Dizide Lyra karakterini Logan ile tanıdığımız Dafne Keen canlandırırken Lyra’nın babası Lord Asriel adlı karaktere ise James McAvoy hayat veriyor. Oyuncu kadrosundaki bir diğer isim olan Lin Manuel-Miranda’nın Lee Scoresby karakterini canlandırdığı dizinin senaryosunu ise Jack Thorne kaleme alıyor.

His Dark Materials 2.Sezon 3.Bölüm İzle

His Dark Materials official website: https://www.hbo.com/the-undoing

His Dark Materials dizisinin yeni bölümü olan 2.Sezon 3.Bölümünü pazartesi günü HBO kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.