Hisarcık Kutlubeyler Köyü

Hisarcık Kutlubeyler Köyü

Kutlubeyler köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Kutlubeyler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kütahya köyleri arasında yer alan Kutlubeyler köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Hisarcık Kutlubeyler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kutlubeyler köyü son dakika gelişmeleri, Kutlubeyler köyüne özgü yemekler, Hisarcık Kutlubeyler köyünün tarihi, Kutlubeyler köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kutlubeyler köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kutlubeyler, Kütahya'nın Hisarcık ilçesine bağlı 150 haneli bir köydür. Çayır Mahallesi, Yenice Mahallesi, Yukarı Mahalle, Aşağı Mahalle ve Yaylabaşı mahallesi isimlerinde 5 mahalleden oluşur. Başlıca geçim kaynağı; tarım, hayvancılık ve meyvecilik ve işçiliktir. Köyün tarihi konusunda net bilgi olmamakla birlikte, "2 aileden oluşan bir yörük kafilesinin yerleşimi ile oluştuğu" köyün yaşlıları tarafından söylenir. Hisarcık ilçe merkezine 8 km. Kütahya'ya 120 km mesafededir. Rakımı 1.130 metredir.

Kutlubeyler, Kütahya ilinin Hisarcık ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kutlubeyler Köyü Resimleri ve Kutlubeyler köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kütahya Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Kutlubeyler Kütahya Arası Kaç Km? Kütahya Hava Durumu? Kütahya Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kütahyalı iseniz Kütahya Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kütahyalı Ünlüler arasında Kutlubeyler Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.