Hizan Çalışkanlar Köyü

Hizan Çalışkanlar Köyü

Çalışkanlar köyü haberleri, Hizan Çalışkanlar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Çalışkanlar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bitlis köyleri arasında yer alan Çalışkanlar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Hizan Çalışkanlar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çalışkanlar köyü son dakika gelişmeleri, Çalışkanlar köyüne özgü yemekler, Hizan Çalışkanlar köyünün tarihi, Çalışkanlar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çalışkanlar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çalışkanlar, Bitlis ilinin Hizan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çalışkanlar Köyü Resimleri ve Çalışkanlar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Hizan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Hizan Bitlis Arası Kaç Km? Hizan Hava Durumu? Bitlis Köyleri ve Hizan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bitlisli iseniz Bitlis Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Bitlisli Ünlüler arasında Hizan Çalışkanlar Köyünde doğan biri var mı? Hizan Doğumlu Ünlüler Kimler?

 Çalışkanlar, Bitlis ilinin Hizan ilçesine bağlı bir mahalledir.

Bitlis iline 86 km, Hizan ilçesine 31 km uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.