Hizan Horozdere Köyü

Hizan Horozdere Köyü

Horozdere köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Horozdere köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bitlis köyleri arasında yer alan Horozdere köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Hizan Horozdere köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Horozdere köyü son dakika gelişmeleri, Horozdere köyüne özgü yemekler, Hizan Horozdere köyünün tarihi, Horozdere köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Horozdere köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Horozdere, Bitlis ilinin Hizan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Horozdere Köyü Resimleri ve Horozdere köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bitlisli iseniz Bitlis Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Bitlisli Ünlüler arasında Hizan Horozdere Köyünde doğan biri var mı? Hizan Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.