Hizmet İçi Eğitimler devam ediyor

Hizmet İçi Eğitimler devam ediyor

Yeni dönem hazırlıklarına devam eden KO-MEK, hizmet içi eğitimlerine Giyim ve El Sanatları branşında devam etti.

Yeni dönem hazırlıklarına devam eden KO-MEK, hizmet içi eğitimlerine Giyim ve El Sanatları branşında devam etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) yeni dönem hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Daha iyi eğitim daha kaliteli kurslar için tüm sorumluluklarını yerine getiren KO-MEK, usta öğreticilerin eğitimini de ihmal etmiyor. Kurulduğu günden itibaren 470 bin 781 kişiye eğitim veren KO-MEK, kursiyerlerin gelişiminin yanı sıra usta öğreticilerin mesleki gelişimini de yakından takip ediyor. Daha önce birçok farklı branşta usta öğreticilerine hizmet içi eğitim veren KO-MEK, bu kez El Sanatları ve Giyim Teknolojileri branşında eğitim veren usta öğreticileri mesleki gelişimlerine katkı sağlamak için hizmet içi eğitime aldı.

El sanatları branşında eğitim veren usta öğreticilere Ajur ve Tel Kırma alanlarında eğitim verildi. Ajur branşında usta öğretici Esra Kansuk eğitim verirken, Tel Kırma branşında ise usta öğretici Tülay Kalkan eğitim verdi. Oldukça neşeli bir ortamda gerçekleştirilen eğitimler Mevlana KO-MEK Kurs Merkezinde verildi.

Giyim branşında ise usta öğretici Rabia Aksoy, Temel Kalıp Model Uygulama Eğitimi alanında Mehmet Ali Paşa KO-MEK Kurs Merkezinde eğitim verdi. Uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitimlerde usta öğreticiler yeni bilgiler öğrenme fırsatı buldu. El Sanatları ve Giyim Teknolojileri branşındaki hizmet içi eğitim veren KO-MEK yeni dönem için kayıtları almaya devam ediyor. KO-MEK'e kayıt yaptırmak isteyen 16 yaş ve üzeri vatandaşların bizzat kurs merkezlerine başvurarak ya da internet üzerinden kayıt yaptırabilir.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.