Hozat Balkaynar  Köyü

Hozat Balkaynar Köyü

Balkaynar Köyü Haberleri, Hozat Balkaynar Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Hozat Balkaynar Köyü İle İlgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Tunceli köyleri arasında yer alan Balkaynar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Hozat Balkaynar Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Balkaynar Köyü son dakika gelişmeleri, Balkaynar Köyü ne özgü yemekler, Hozat Balkaynar Köyü nün tarihi, Balkaynar Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Balkaynar Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Balkaynar Köyü, Tunceli ilinin Hozat ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Balkaynar Köyü Resimleri ve Balkaynar Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Hozat Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. doğu anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Hozat Tunceli Arası Kaç Km? Hozat Hava Durumu? Tunceli Köyleri ve Hozat Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Tuncelili iseniz Tunceli Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Tuncelili Ünlüler arasında Hozat Balkaynar Köyü Köyünde doğan biri var mı? Hozat Doğumlu Ünlüler Kimler?

Balkaynar, Tunceli ilinin Hozat ilçesine bağlı bir köydür.Köyün yerli halk arasındaki adı Cemolar'dır.Tunceli iline 56 km, Hozat ilçesine 5 km uzaklıktadır.Dağlık bir bölgenin içinde kalmaktadır.Aşağı tarafında çakılı çeşmeninde yer aldığı bir dere bulunmaktadır.Köyde ilköğretim okulu yoktur. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol çakıllı olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.