Hukuk Devi Andersen Global, Mgc Legal Hukuk Bürosu İş Birliği İle Türkiye’de Büyüyecek!

Hukuk Devi Andersen Global, Mgc Legal Hukuk Bürosu İş Birliği İle Türkiye’de Büyüyecek!

Uluslararası Hukuk Devi Andersen Global, Türkiye’nin önde gelen hukuk bürolarından MGC Legal ile iş birliği anlaşması imzaladı. Böylece, MGC Legal Andersen’in yönetimindeki uluslararası hukuk birliğinin Türkiye’deki iş ortağı oldu....

Uluslararası Hukuk Devi Andersen Global, Türkiye’nin önde gelen hukuk bürolarından MGC Legal ile iş birliği anlaşması imzaladı. Böylece, MGC Legal Andersen’in yönetimindeki uluslararası hukuk birliğinin Türkiye’deki iş ortağı oldu.

Dev iş birlikleri yoluyla küresel varlığını güçlendiren ABD’li hukuk ve danışmanlık devi Andersen Global, Türkiye’deki platformuna genişlik katmaya devam eden hukuk bürosu MGC Legal ile İş birliği Anlaşması imzaladı.

Yapılan iş birliği sayesinde MGC Legal, Andersen Global portföyünde yer alan çok sayıda uluslararası şirketin Türkiye’deki faaliyetlerine yönelik çalışma ve iş süreçlerini destekleme fırsatına sahip olacak. Türkiye pazarına önemli katkılar sunacak.

125 Ülke 263 Noktada Global Hizmet

MGC Legal Hukuk Bürosu Yönetici Ortağı Avukat Mustafa Güneş, Andersen Global ile imzaladıkları iş birliği anlaşması hakkında, “Bu iş birliğinin Türkiye’nin globalleşmesine vergi ve hukuk işleri bağlamında katkısı olacaktır. Andersen ile bu iş birliğine giderken yönetim ekibimizle uzun ve detaylı bir değerlendirme yaptık. Andersen gibi güçlü geleneğin temsilcisi olan bir firmayla birlikte çalışmanın bizim için önemli fırsatlar sunacağı sonucuna vardık. Yine 125 ülkede, 263 noktada ve 7.000’den fazla çalışanı olan global bir firma ile iş birliği yapmak, uluslararası platformlarda daha da güçlenmemizi sağlayacak. Müvekkillerimizin dünyanın neredeyse tamamındaki ihtiyaçlarına çok daha etkili bir şekilde destek vermemizi kolaylaştıracak.” dedi.

Andersen Global: Bölge İçin Çok Önemli Bir İş birliği!

Andersen Global Başkanı ve Andersen CEO’su Mark Vorsatz ise, “MGC Legal çatısı altında görev yapan uzmanlar olağanüstü. Operasyonel bilgilerinden çok etkilendik, kurum kültürü ve değerleri tıpkı bizi yansıtıyor. Bu iş birliği bölge için önemli bir katkı ve MGC Legal ile edindiğimiz uyum, ileriye dönük birlikteliğimiz için bir çıkış noktası.” sözleriyle MGC Legal ile yapılan iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

2013 yılında Avukat Mustafa Güneş tarafından kurulan MGC Legal, sözleşmeler, şirket birleşme ve devralmaları, ticari ihtilaflar, alacak tahsilatı, vergi hukuku, iş hukuku, kamu hukuku, özel hukuk, gayrimenkul hukuku, proje finansmanı, bilişim hukuku, fikri haklar, göç hukuku, FINTECH ve siber zorbalıkla mücadele alanlarında uzmanlaşmıştır. MGC Legal çok sayıda uluslararası şirketle çalışmalar yürütmektedir.

Andersen Global, dünya genelinde vergi ve hukuk uzmanlarından oluşan, hukuki olarak ayrı, bağımsız üye firmaların teşkil ettiği uluslararası bir birliktir. ABD’li Andersen Tax LLC tarafından 2013 yılında kurulan Andersen Global dünya genelinde 7 binden fazla uzmanla çalışmakta, üye şirketler sayesinde 263’ten fazla noktada faaliyet yürütmektedir. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.