Hukuk Fakültesi öğrencilerinin yol çilesi Büyükşehir’i harekete geçirdi

Hukuk Fakültesi öğrencilerinin yol çilesi Büyükşehir’i harekete geçirdi

Adana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Üniversitesi'nde (ÇÜ) kampüse ve yemekhaneye ulaşmak için patika yollardan yürümek zorunda kalan Hukuk Fakültesi...

Adana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Üniversitesi'nde (ÇÜ) kampüse ve yemekhaneye ulaşmak için patika yollardan yürümek zorunda kalan Hukuk Fakültesi öğrencilerinin mağduriyetini gidermek üzere harekete geçti. Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Şahin ve ilgili daire başkanları, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ve yönetici akademisyenlerle bir araya gelip, ücretsiz ring hizmeti veren otobüs sayısının artırılması ile kampüs içindeki 2,5 kilometrelik yolun rehabilitasyonunun hızlandırılmasını kararlaştırdı.

Çukurova Üniversitesi yerleşkesinin güneyinde yer alan Hukuk Fakültesi'nde okuyan öğrencilerin yemekhaneye ve kampüse yürümek zorunda kaldıklarına ilişkin sosyal medyada yaptıkları paylaşımların ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün talimatları doğrultusunda harekete geçen Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Şahin, beraberinde ilgili daire başkanlarıyla birlikte Çukurova Üniversitesi'ne gitti. Büyükşehir Belediyesi heyeti, Hukuk Fakültesi öğrencilerinin mağduriyetlerini gidermek amacıyla Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar ve yönetici akademisyenlerle değerlendirmelerde bulundu. Şikayete konu yolda da incelemelerde bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Şahin ve daire başkanları, öğrencilerle de görüşüp, taleplerini dinledi.

Yapılan değerlendirmede Hukuk Fakültesi'ne ulaşım sağlayan, üzerinde Teknokent, Kongre Merkezi ve anaokulunun bulunduğu 2,5 kilometre uzunluğundaki 30 metre genişliğindeki yolun rehabilitasyonunun hızlandırılmasına, ücretsiz ring hizmeti veren otobüs sayısının arttırılmasına karar verildi.

Ring seferlerinin Adana Şehir Hastanesi'ni kapsayacak şekilde ele alınacağı, öğrencilerin mağduriyetini önleyecek şekilde 15 dakika aralıklarla devam ettirilmesi için gereken planlamaların en kısa zamanda yapılacağı belirtildi.

Hukuk Fakültesi öğrencilerinin yol çilesi Büyükşehir’i harekete geçirdi

Hukuk Fakültesi öğrencilerinin yol çilesi Büyükşehir’i harekete geçirdi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.