Huzurevinde dillere destan düğün

Huzurevinde dillere destan düğün

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesindeki huzurevinde kalan 64 yaşındaki Hamza Çağlar ile 77 yaşındaki Hatice Yavuzer isimli çift kıyılan nikah ile dünya...

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesindeki huzurevinde kalan 64 yaşındaki Hamza Çağlar ile 77 yaşındaki Hatice Yavuzer isimli çift kıyılan nikah ile dünya evine girdi. İkinci baharını yaşayan çiftin nikah şahitliğini ise Vali Mustafa Tutulmaz ile Emirdağ Kaymakamı Hüseyin Sayın yaptı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Bolvadin Huzurevinde gerçekleşene düğünde, kuruma 4 yıl önce gelen Yavuzer ile bir yıl önce huzurevinde kalmaya başlayan Çağlar için düğün yapıldı. İkinci baharlarını yaşayan çift kısa bir flört döneminin ardından dünya evine girdiler. Yavuzer ve Çağlar çifti, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ve Emirdağ Kaymakamı Hüseyin Sayın ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Yasin Evcin'in nikah şahitliğinde, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan'ın kıydığı nikahla evlendi. Çiftin nikah şahitliğini yapan Vali Tutulmaz, evlilik cüzdanını Yavuzer'e vererek, çifte mutluluklar diledi. Düğünde damat ve huzurevi sakinleri ile çalışanları birlikte oyun oynayarak eğlendi.

Evli çift daha sonra kendileri için hazırlanan düğün pastasını keserek, birbirlerine ikram etti.

Huzurevinde dillere destan düğün

Huzurevinde dillere destan düğün

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.