İBB Başkanı Uysal: “İnşallah Allah bizi İstanbul halkına mahcup etmez”

İBB Başkanı Uysal: “İnşallah Allah bizi İstanbul halkına mahcup etmez”

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) yeni Başkanı Mevlüt Uysal seçim sonrası ilk konuşmasını yaparak, "İnşallah Allah bizi İstanbul halkına mahcup...

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) yeni Başkanı Mevlüt Uysal seçim sonrası ilk konuşmasını yaparak, "İnşallah Allah bizi İstanbul halkına mahcup etmez" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Kadir Topbaş'ın istifası ile birlikte İBB meclisinde yeni seçim yapıldı. Yapılan seçimde AK Parti adına aday olarak gösterilen Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal gösterildi. Yapılan seçimler sonucunda 3. turda Başkan Uysal, oyların salt çoğunu alarak yeni başkan seçildi.

Uysal yaptığı ilk konuşmada, "Meclis üyelerimiz 3 tur burada kaldılar. Sizlere canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu seçimde şahsımı büyükşehir belediye başkanı yaptınız. Dünya şehri olan İstanbul adına bölgemiz adına hayırlı olsun diyorum. Şahsım adına da inşallah hayırlısı olur. Genel başkanımız Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1994 yılında burada başkanlığa başladı belediyecilikte bir çığır açtı. Burada şu anda İstanbul'da dünyadan gelenler diğer ülkelerden gelenler güzel bir İstanbul'da bahsediyorsa onun eseri diyorum kendisine şükranlarımı saygılarımı sunuyorum" dedi.

Uysal konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

"Kadir Topbaş büyükşehir başkanlığından istifa etse bile ihtiyacımız olduğunda İstanbul'a hizmet etmede katkı sunacağını düşünüyorum. Bu şehir müjdelenmiş bir ve kadim bir şehir. Doğunun batının farklı kültürlerin buluştuğu bir şehirdir. İnşallah önümüzde 2019'a kadar bu az zamanda bu şehrin kültürlerin buluşma şehri olarak devam etmesine hep beraber sahip çıkacağız ve güzel işler yapacağız diye düşünüyorum. Yine bugün seçimi yaptık diyorum ki Bismillah diyelim başlayalım. Başta yaptığım konuşmamda az konuşup çok iş yapacağız dedim. İnşallah Allah bizi İstanbul halkına mahcup etmez."

Uysal konuşmaların ardından mecliste tebrikleri kabul etti.

İBB Başkanı Uysal: “İnşallah Allah bizi İstanbul halkına mahcup etmez”

İBB Başkanı Uysal: “İnşallah Allah bizi İstanbul halkına mahcup etmez”

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.