İçerde 13.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? 12 Aralık Pazartesi

İçerde dizisinin 13. bölüm fragmanı yayınlandı. İçerde dizisinin konusu, oyuncuları ve yeni bölüm fragmanı haberimizde…

İçerde 13.bölümüyle 12 Aralık Pazartesi akşamı Show Tv ekranlarında olacak. Mafya ve Polisiye Dizisi İçerde’ın yeni bölümünü saat 20:00’dan itibaren izleyebilirsiniz.

İçerde Dizisi 12 Aralık Pazartesi Günü İzleyicisinin karşısına büyük sürprizlerle çıkıyor

Mert küçüklüğünde kendisine yapılanları affetmeyecek. Bütün hayatının mahvolmasına sebep olanın Kebapcı Celal olduğunu Coşkun'dan öğrenebilecek mi? Sarp kardeşini bulma yolunda tek başına yola koyulacak. Yusuf müdür ile araları bozuluyor. Sarp 13.bölümde Yusuf Müdürün büyük oyununu öğreniyor,  ve Yıkılıyor.

İçerde Dizisinin 11.Bölümünde Neler Olmuştu?

Alyanak, Celal’in adamlarına görünmeden kaçmayı başarır. Şimdi hayatta kalabilmek için plan yapmak zorundadır. Yusuf ve ekibi Köstenceli’nin öldürüldüğünü öğrenirler fakat Celal aleyhine herhangi bir ipucu bulamamışlardır. Artık hem Yusuf ve ekibi, görgü tanığı olarak hem de Celal’in adamları hain olarak Alyanak’ın peşindedir.

Yüzüklü adam Coşkun tekrar ortaya çıkar. Eylem üzerinden Celal’e tuzak hazırlığı içindedir. Eylem durumu Mert’e anlatır. Mert bir yandan Füsun için Umut’u ararken diğer yandan Coşkun'un hayatta olduğunu öğrenir. Yusuf, Necip Uyanık kılığında Sarp ile tekrar iletişime geçer. Birbirinden haberdar olmayan iki kardeşin yolu hiç ummadıkları bir yerde kesişir.

İçerde Dizisinin Konusu ve Oyuncular

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy)  ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.  

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor. 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar