İdil Işık Köyü

İdil Işık Köyü

Işık köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Işık köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Şırnak köyleri arasında yer alan Işık köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Işık köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Işık köyü son dakika gelişmeleri, Işık köyüne özgü yemekler, İdil Işık köyünün tarihi, Işık köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Işık köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Işık, Şırnak ilinin İdil  ilçesine bağlı bir köydür. Şırnak iline 96 km, İdil ilçesine 20 km uzaklıktadır.

Işık, Şırnak ilinin İdil ilçesine  bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Işık köyü resimleri ve Işık köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

İdil Işık Köyü Resimleriİdil Işık Köyü Resimleri

Şırnak Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Işık Şırnak Arası Kaç Km? Şırnak Hava Durumu? Şırnak Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Şırnaklı iseniz Şırnak Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Şırnaklı Ünlüler arasında Işık Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.