İdil Okçu Köyü

İdil Okçu Köyü

Okçu köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Okçu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Şırnak köyleri arasında yer alan Okçu köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Okçu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Okçu köyü son dakika gelişmeleri, Okçu köyüne özgü yemekler, İdil Okçu köyünün tarihi, Okçu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Okçu köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Okçu, Şırnak ilinin İdil  ilçesine bağlı bir köydür. Şırnak iline 75 km, İdil ilçesine 29 km uzaklıktadır.

Okçu, Şırnak ilinin İdil ilçesine  bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Okçu köyü resimleri ve Okçu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şırnak Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Okçu Şırnak Arası Kaç Km? Şırnak Hava Durumu? Şırnak Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Şırnaklı iseniz Şırnak Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Şırnaklı Ünlüler arasında Okçu Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.