Iğdır Asma Köyü

Iğdır Asma Köyü

Asma köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Asma köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Iğdır köyleri arasında yer alan Asma köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Iğdır Asma köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Asma köyü son dakika gelişmeleri, Asma köyüne özgü yemekler, Iğdır Asma köyünün tarihi, Asma köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Asma köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Asma, Iğdır ilinin Merkezine  ilçesine bağlı bir köydür.1901 yılı kayıtlarında da "Asma" adını taşıyan köy, 1914 yılı kayıtlarında Osma Kışlağı olarak geçmekteydi.Köy, Iğdır il merkezine 33 km uzaklıktadır.Köyde 1886 yılında 211 Kürt yaşamaktaydı.

Asma, Iğdır ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Asma köyü resimleri ve Asma köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Iğdır Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Asma Iğdır Arası Kaç Km? Iğdır Hava Durumu? Iğdır Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Iğdırli iseniz Iğdır Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Iğdırli Ünlüler arasında Asma Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.