Iğdır Necefali Köyü

Iğdır Necefali Köyü

Necefali köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Necefali köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Iğdır köyleri arasında yer alan Necefali köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Iğdır Necefali köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Necefali köyü son dakika gelişmeleri, Necefali köyüne özgü yemekler, Iğdır Necefali köyünün tarihi, Necefali köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Necefali köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Necefali, Iğdır ilinin Merkezine  ilçesine bağlı bir köydür.Köy, 1901'den beri aynı adı taşımaktadır. Köy, 1919 yılında Kadıkışlak gibi Ermeni Taşnak çetesi tarafından ateşe verilmiştir. Köy, Iğdır il merkezine 13 km uzaklıktadır. Köyün batısında Yüzbaşılar, Sarıçoban, Kazancı ve Çavuşbahçe; kuzeyinde Kadıkışlak; güneyinde Evci, Tacirli ve Özdemir; doğusunda ise Mürşitali yer alır.Köyde 1886 yılında 66 Azeri Türkü ve 404 Ermeni yaşamaktaydı.

Necefali, Iğdır ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Necefali köyü resimleri ve Necefali köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Iğdır Necefali Köyü ResimleriIğdır Necefali Köyü Resimleri

Iğdır Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Necefali Iğdır Arası Kaç Km? Iğdır Hava Durumu? Iğdır Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Iğdırli iseniz Iğdır Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Iğdırli Ünlüler arasında Necefali Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum