Iğdır Yüzbaşılar Köyü

Iğdır Yüzbaşılar Köyü

Yüzbaşılar köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yüzbaşılar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Iğdır köyleri arasında yer alan Yüzbaşılar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Iğdır Yüzbaşılar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yüzbaşılar köyü son dakika gelişmeleri, Yüzbaşılar köyüne özgü yemekler, Iğdır Yüzbaşılar köyünün tarihi, Yüzbaşılar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yüzbaşılar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yüzbaşılar, Iğdır ilinin Merkezine  ilçesine bağlı bir köydür.Köyün adı, 1901 yılı kayıtlarında Alıtlu, 1928 yılı kayıtlarında ise Alut olarak geçmektedir.Köy, Iğdır il merkezine 11 km uzaklıktadır.

Yüzbaşılar, Iğdır ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yüzbaşılar köyü resimleri ve Yüzbaşılar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Iğdır Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Yüzbaşılar Iğdır Arası Kaç Km? Iğdır Hava Durumu? Iğdır Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Iğdırli iseniz Iğdır Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Iğdırli Ünlüler arasında Yüzbaşılar Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.