İhsaniye’de Ev Yangını

İhsaniye’de Ev Yangını

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde yaşanan olayda bir ev yanarak kullanılamaz hale gelirken, yangın esnasında aile üyelerinin tarlada çalışıyor olması...

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde yaşanan olayda bir ev yanarak kullanılamaz hale gelirken, yangın esnasında aile üyelerinin tarlada çalışıyor olması olası bir faciayı engelledi.

Edinilen bilgilere göre, yangın İhsaniye ilçesine bağlı Kıyır Köyü'nde meydana geldi. Hükmet Çengel isimli vatandaşa ait yangında öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. Yangına ilk müdahaleyi köylüler yaparken bu arada jandarma ve itfaiyeye bilgi verildi. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti. Yangın ekiplerin yaklaşık 1 saat süren müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangının ardından ev kullanılamaz hale geldi. Yangın esnasında 5 kişilik aile üyelerinin tarlada çalışıyor olmasından dolayı evin boş olması olası bir faciayı önledi. Ölen ya da yaralanan olmadığı yangının ilk belirlemelere göre elektrik kontağından çıkmış olabileceği tahmin ediliyor.

Olayla ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İhsaniye’de Ev Yangını

İhsaniye’de Ev Yangını

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.