İl Jandarma Komutanı 30 Ağustos ve Kurban Bayramını kutladı

İl Jandarma Komutanı 30 Ağustos ve Kurban Bayramını kutladı

Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, 30 Ağustos Zafer bayramı ile Kurban Bayramını bir arada yaşamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile...

Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, 30 Ağustos Zafer bayramı ile Kurban Bayramını bir arada yaşamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Türk tarihinin her sayfasının şan ve şerefle dolu olduğunu kaydeden Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, "Her sayfası şan ve şerefle dolu Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferinin 95'inci yıl dönümü ile insanlar arasındaki karşılıklı saygı ve sevginin en kuvvetli şekliyle kendisini gösterdiği, toplumsal birlikteliğin ve dayanışmanın daha da güçlendiği, sevinç ve mutluluğun paylaşıldığı çok özel günlerimizden olan Kurban Bayramını bir arada kutlamanın kıvancını ve heyecanını yaşıyoruz. Milli birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği, bu müstesna günleri kıvançta ve tasada birleşmiş bir milletin çocukları olarak huzur ve güven ortamında kutlamak bizler için en büyük mutluluktur" dedi.

Jandarma teşkilatı olarak vatandaşın can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden görev yaptıklarını ifade eden Albay Atasoy, "Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı olarak, Kurban Bayramı öncesi ve devam eden günlerde vatandaşlarımızın sevdiklerine sağ salim ulaşabilmesi için trafik ve güvenlik denetimlerini arttırdık. Tatil süresince vatandaşlarımızın sevdikleriyle huzur ve güven içerisinde tatillerini geçirebilmesi için tüm personelimizle beraber çalışmaktayız. Varlığını milli birlik ve beraberliğimize adayan jandarma teşkilatımız bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletin kendisine olan güveninden ve sevgisinden aldığı güçle, ülkemizde sadece bayramların değil her günün huzur ve güven ikliminde yaşanması için kanunlarla kendisine verilen emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması görevlerini büyük bir fedakarlıkla yerine getirme azim ve kararlılığında olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Adıyaman halkının Zafer Bayramını ve mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlarım" şekilde açıklamada bulundu.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.