İlçe Dernek Ve Vakıf Platformu Başkanları, Vali Çelik’i Ziyaret Etti

İlçe Dernek Ve Vakıf Platformu Başkanları, Vali Çelik’i Ziyaret Etti

Eskişehir İlçeleri Dernek ve Vakıf Platformu Başkanı Engin Çapar ile dernek ve vakıf temsilcilerinden oluşan kalabalık bir heyet, Vali Azmi Çelik'e "Hayırlı...

Eskişehir İlçeleri Dernek ve Vakıf Platformu Başkanı Engin Çapar ile dernek ve vakıf temsilcilerinden oluşan kalabalık bir heyet, Vali Azmi Çelik'e "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Ziyarete gelen heyete teşekkürlerini ileten Vali Çelik, tekrar Eskişehir'e hizmet etme imkanı bulduğu için mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade etti. Sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken Vali Çelik, "Güzel Eskişehir'imizi bulunduğu yerden daha güzel yerlere getirmemiz için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Eskişehir halkının rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamasını sağlamak için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını dile getiren Vali Çelik, toplum içinde dayanışmanın, birlik ve beraberliğin sağlanması adına sivil toplum kuruluşlarına da büyük iş düştüğünü söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Vali Çelik, platform üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek sözlerini bitirdi.

Platform Başkanı Engin Çapar da, Vali Çelik'e yeni görevinde başarılar diledi. Platformun çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Çapar, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. İlçedeki dermek ve vakıfların platform çatısı altında toplandığına değinen Başkan Çapar, bütün kamu kurum ve kuruluşları ile uyumlu bir şeklide çalıştıklarını aktardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.