İlişki Durumu Karışık 39. Bölüm Fragman-İZLE 16 Nisan

İlişki Durumu Karışık 39. Bölüm Fragman-İZLE , İlişki Durumu Karışık dizisinin yeni bölümü olan 39. Bölümünü cumartesi akşam show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İlişki Durumu Karışık dizisinin yeni bölümü olan 39. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen İlişki Durumu Karışık, yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan İlişki Durumu Karışık 39. Bölüm yeni fragman izle…

İlişki Durumu Karışık dizisinin yeni bölümü olan 39. Bölümünü cumartesi akşam show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İlişki Durumu Karışık dizisinin yeni bölümü olan, 39. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. İlişki Durumu Karışık Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İlişki Durumu Karışık dizisi yeni bölümleriyle cumartesi akşamları Show Tv’de...

 

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 38. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hem Can’ın hem de Ayşegül’ün hayatında yeni bir sayfa açılmıştır. Kapı komşusu olan ikilimiz mahalle hayatına ayak uydurmaya çalışır. Can bir yandan mahalleden gerçek kimliğini saklayarak Ayşegül’le yakınlaşmak için çabalarken, Ayşegül de Can’a rağmen yeni hayatına devam etmeye çalışır. 

Ayşegül’ün çalıştığı köftecide işler iyi gitmemektedir. Köftecinin sahibi Hakkı Amca’nın borçlarını duyan Ayşegül, ona yardımcı olacağını umduğu bir fikir geliştirir ama olaylar beklediği gibi gelişmez. Ayşegül’ün evine yerleşen Elif’se her türlü zorluğa rağmen o evde kalmaya kararlıdır. Mediha ise İsmail’le Nebahat’ın arasını ‘kendince’ düzeltmenin yollarını arar.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 37. BÖLÜMDE NELER OLDU?

 Elif’in gelişiyle baba evini terk eden Ayşegül her şeyi geride bırakarak yeni bir başlangıç yapar; başka bir mahallede yeni bir hayata başlar. Nerede olduğunu, ne yaptığını kimse bilmemektedir. Can’ın Ayşegül’e ulaşma çabaları sonuçsuz kalırken, Murat herkesten habersiz Ayşegül’ün yerini bularak bir adım öne geçer.

Ayşegül yalnızca yeni bir mahalleye taşınmakla kalmaz, yeni bir iş de bulur, kendi ayakları üzerinde durmakta kararlıdır. Yeni tanıştığı mahalle sakinleriyle, yeni evi ve işiyle yepyeni bir mücadeleye giren Ayşegül; acaba artık hayatında kime yer açacak, kimi dışarıda bırakacaktır?

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN?

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar