İlişki Durumu Karışık 41.Bölüm fragmanı yayınlandı -izle- 4 Mayıs Çarşamba

İlişki Durumu Karışık 41.Bölüm fragmanı yayınlandı -izle- 4 Mayıs Çarşamba

4 Mayıs 2016 İlişki Durumu Karışık 41.Bölüm Fragmanı İzle, Dizinin 41. Bölüm Fragmanı Youtube İzle, Dizinin bu haftaki Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Bu haftaki yeni bölümde izleyicileri bekleyen sürpriz ne ? Diziye yeni oyuncular dahil olacak mı ?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık 41. Bölüm fragman yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olan dizinin bu haftaki yeni bölümünde heyecan dorukta olacak. Dizinin 41.Bölüm fragmanı yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK DİZİSİNDE İZLEYİCİYİ ŞOK EDEN OLAY NE ?

 

Dizinin haftaki yeni bölümünde  neler yaşanacak ? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen dizi, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan İlişki Durumu Karışık 41.Bölüm yeni fragman izle… 


İlişki Durumu Karışık 40.Bölüm Fragmanı paylaşan: skuzan

 

 

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 40. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elif’in nihayet Can’dan boşanmasıyla Ayşegül ve Can’ın arasında hiçbir engel kalmamıştır. Artık yapacakları tek şey nikah gününü beklemektir. Bu sırada Gülendam ve Sıtkı ile İsmail ve Nebahat de evlilik hazırlıklarındadırlar. Hangi gün nerede evleneceklerine karar vermeye çalışırlar. 

Sonunda her şeyi ayarlayan yine Ayşegül olur. Murat ve Elif ise, yaşadıkları onca şeyden sonra birbirlerine ait olduklarını anlamış ama bir türlü ilişkilerinin adını koyamamışlardır. Sevgiye hasret ikilimiz yavaş yavaş duvarlarını yıkarlar. Etrafındaki herkesin çift olarak mutluluğa yürümesiyle içlenen Mediha’ysa Naci’yi kendisine döndürebilmek için son kozunu oynar ve kazanır. Sonunda o da muradına erecektir. Herkesin hak ettiği ‘mutlu son’ artık gelmiştir.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 39. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ayşegül’ün yeni taşındığı mahalleye yıkım kararı alınmıştır. Ayşegül tam her şeye baştan başlarken gelen bu haberle kara kara ne yapacağını düşünmeye başlar. Ayşegül’ün ‘seni artık sevmiyorum’ sözüyle yıkılan Can sonunda kendini çeker ve uzaklaşır. Şimdi gönül alma sırası Ayşegül’e gelmiştir.

Elif Can’la ilgili son çabasının da başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından kendisiyle ilgili çok önemli bir karar alır ve bunu bir tek Murat’la paylaşır. Mediha ise Naci’den ummadığı bir darbe yiyerek kendini İsmail ve Nebahat’ın yanında bulur.

 

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN?

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.