Illustrator 2020’de İpad’lerde De Kullanılacak

Illustrator 2020’de İpad’lerde De Kullanılacak

Grafik tasarıma meraklı iPad kullanıcıları için müjdeli haber Adobe’dan geldi. Merkezi ABD’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan, Dünya’nın 10 büyük grafik ve medya yazılımlarını üreten şirketi Adobe’un iPad’e özel Illustrator programı uygulaması

Grafik tasarıma meraklı iPad kullanıcıları için müjdeli haber Adobe’dan geldi. Merkezi ABD’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan, Dünya’nın 10 büyük grafik ve medya yazılımlarını üreten şirketi Adobe’un iPad’e özel Illustrator programı uygulaması geliştirdiği bildirildi. Bloomberg’in haberine göre; Illustrator’un full versiyonu 2020’de iPad’lerde kullanılabilecek. Yeni uygulamanın masaüstü Illustrator programının birçok özelliğine sahip olması bekleniyor. Vektörel çizim programı Illustrator, alanında dünyanın en yaygın kullanılan yazılımlarından biri olarak gösteriliyor.
Adobe bu yıl içinde Photoshop programı için de iPad’e özel bir uygulama üzerinde çalışıldığını duyurmuştu. Henüz istenilen seviyede özelliklere taşınamadığı iddia edilen Photohop’un iPad uygulaması halen test aşamasında.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.