İnadına Aşk 30.Bölüm Fragmanı

İnadına Aşk dizisinin yeni bölümü olan 30. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İnadına Aşk  dizisinin yeni bölümü olan 30. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen İnadına Aşk , yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan İnadına Aşk  dizisi 30. Bölüm yeni fragman izle…

İnadına Aşk  dizisinin yeni bölümü olan 30. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İnadına Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 30. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. İnadına Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İnadına Aşk dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı Fox Tv’de...

İnadına Aşk 29.Bölüm Özeti; Kayınçoların görümgeleri kaçırması olayı Barutçu ve Aras ailelerine bomba gibi düşer. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Süreyya Dede sıkıyönetim ilan ederken Barutçu Apartmanı'nda Toprak Barutçu diktatörlüğü devri başlar.

Defne'yi Toprak'ın asla bulamayacağı bir yere götüren Yalın bu aşk için her şeyi yapmaya kararlıdır. Defne ise hem kırgın hem kızgındır ve Yalın'a direnmeye kararlıdır. Ama mağara adamı Yalın, bu direnci kırmak için elinde bir yüzükle Defne'nin önünde diz çökmeyi bile göze almıştır.

Çınar ise karısını kaçırdığı ve bu evlilikte borusunu öttürdüğü için mutludur ama başına geleceklerden haberi yoktur. Yeşim kaçırıldığı evde iki cephede birden savaşmaya başlar. Hem onu kaçıran kocasıyla hem de onu geri vermek isteyen kaynanası Pembe Sultan'la.

Yeşim'e beklenmedik bir destek verip sosyal medyada kız kaçırmaya karşı kampanya başlatan Habibe, en büyük desteği Adem'den görür. Ama bu arada Toprak da İblis'i kaçakların peşine takmıştır ve İblis Yalın'ın izini sürerken Aslı'yla karşılaşınca olanlar olur. İlk görüşte aşk, İblis'i de vurmuştur.

Polat ise abisinin Defne'yi bulup bir odaya kilitlemeyi planladığını öğrenince elindeki pasaport kozunu kullanarak Nehir'in yardımını alır ve Defne ile Yalın'ın peşine düşer. Kardeşini onlardan önce bulacak, Yalın Aras'tan da, Toprak Barutçu'dan da kurtaracaktır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar