İnegöl’e yeni cezaevi

İnegöl’e yeni cezaevi

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl ilçesine yapılacak yeni cezaevine her türlü desteği vereceğini açıkladı.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl ilçesine yapılacak yeni cezaevine her türlü desteği vereceğini açıkladı.

Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ile beraber Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç'ı ziyaret etti. Şahin, "Görevinizde başarılar diliyoruz. Sizin mesleğinizde kariyerinizi çok genç yaşta yakaladığınızı ve bunun kurum tarafından takip edildiğini müşahede ettik. Özellikle son dönemde devletimize ve milletimize kast edenlerle mücadelede takdire şayan bir cesaretiniz var. Bunu biz takdirle izliyoruz ve izlemeye devam edeceğiz" dedi.

Şahin, İnegöl'e yapılması planlanan cezaevi ile alakalı soruya, "Cezaevi meselesi Bursa Cumhuriyet Başsavcımızın himayesinde tekrar masaya yatırılacak. Alternatifler var, bu alternatifler arasında adli mekanizmanın kendisine uygun gördüğü çalışma yapılacak. Adalet Bakanımızla görüşme yapıldı. Bursa ve İnegöl Cumhuriyet Başsavcımız birlikte bir çalışma yapacaklar. Biz de gereken desteği vereceğiz" dedi.

Yeni polisler gelecek

Şahin, İnegöl'de emniyet personeli sayısının yetersiz olduğunun hatırlatılması üzerine, "Bu genel bir sıkıntı. Yeni memurların alımıyla alakalı, ciddi elemelerle birlikte, FETÖ terör örgütü mensuplarının yeniden sızmasını engelleyecek şekilde bir çalışma yapılıyor. Memur sayısında ciddi bir azalma var, çünkü terör örgütünün en çok yapılandığı kurum emniyet ve adliyeydi. İkisi de başarılı bir şekilde arındırıldı. Mutlaka yeni polis memurları göreve alındığında, diğer il ve ilçelere olduğu gibi İnegöl'e yeni görevlendirmeler olacaktır" şeklinde cevapladı.

Şahin, yeni Emniyet Müdürlüğü binasının da seçime kadar tamamlanacağını söyledi.

Başsavcı Zekeriya Alper İnanç ise, "İlçemiz çok huzurlu. İnşallah biz de adalet teşkilatı olarak, bu huzur ortamının daha iyi şekilde devamı için üzerimize düşeni yapacağız. 15 Temmuz hadisesinde gerçekten toplumumuz büyük bir kahramanlık gösterdi. Geçmişte yaşananların bundan sonra inşallah yaşanmayacağını ümit ediyorum" diye konuştu

İnegöl’e yeni cezaevi

İnegöl’e yeni cezaevi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.