İngiliz aktris Sophia Myles kimdir, Sophia Myles'ın babası koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirdi

İngiliz aktris Sophia Myles kimdir, Sophia Myles'ın babası koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirdi

İngiliz aktris Sophia Myles kimdir, Sophia Myles'ın babası koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirdi. Ünlü İngiliz oyuncu Sophia Myles, babası Peter Myles'ın koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirdiğini duyurdu.

İngiliz aktris Sophia Myles da babasını kaybetti. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Babamı öldüren koronavirüstü" ifadelerini kullandı.

Transformers: Kayıp Çağ filmindeki Darcy Tirrel rolüyle bilinen İngiliz aktris Sophia Myles , sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Huzur içinde yat Peter Myles. Sevgili babam birkaç saat önce hayatını kaybetti. Babamı öldüren koronavirüstü" ifadelerini kullandı.

40 yaşındaki oyuncu Sophia Myles, daha önce babasını hastanede ziyaret ettiği sırada çekilen fotoğrafı paylaşarak, "Dün babamı görmek için yola çıktım. Bu koronavirüsün acı gerçeği" dedi.

Sophia Myle kimdir, nereli,kaç yaşında?

Sophia Jane Myles 1980 18 Mart doğumlu bir İngiliz aktris, en iyi de Erika canlandırmakta filmde bilinmektedir Yeraltı (2003), içinde Isolde Tristan & Isolde ve Darcy Transformers: Extinction Çağı ve özellikle de, onun televizyon çalışmaları için ciddi beğeni gördü Madame de Pompadour'un içinde Doctor Who bölüm " Şömine Kız içinde" ve Beth Turner Moonlight .

Myles Londra'da doğdu . Annesi, (Allan née) Jane, eğitim yayıncılık çalışır ve babası Peter R. Myles, emekli oldu İngiltere Kilisesi papaz içinde Isleworth, Batı Londra. Her babaannesi olduğu Rus, ve Myles "yarı olarak kendini ifade eder Gal , yarı Rus". Notting Hill'de büyüdü ve Fox İlkokuluna devam etti. 11 yaşındayken ailesiyle birlikte Isleworth'a taşındı ve Yeşil Okul'a devam etti. A seviyesindeki başarısını takibenO incelemek için planlama olmuştu felsefeyi de Cambridge , fakat tarafından fark edildikten sonra bir oyunculuk kariyeri seçti Julian Fellowes okulda oyunda rol aldı.

1996 yılından bu yana, Myles bir dizi film ve televizyon yapımında yer aldı. 2001 yılında, gerilim filmi From Hell'de Victoria Abberline rolünde küçük bir rol aldı . 2003 filmi Underworld'de destekleyici bir rol oynadı ve karakteri, Underworld: Evolution (2006) adlı devam filminde kısa bir geri dönüş sahnesinde yeniden canlandırdı. 2003 yılında gerilim filmi Out of Bounds'da oynadı ve Thunderbirds'de Lady Penelope oynadı. 2006 yılında romantik drama Tristan & Isolde'de Isolde rolünü oynadı.

Myles 2006 Doctor Who bölümünde " Şöminedeki Kız " bölümünde Madame de Pompadour olarak yer aldı . Bölüm bir aday Nebula Ödülü ve 2007 kazanan Hugo Ödülü için En İyi Dramatik Sunum, Kısa Form. O 2006'nın komedi filminde rol aldı Sanat Okulu Gizli . Ayrıca 2006'da Dracula'nın BBC uyarlamasında Lucy Westenra olarak ortaya çıktı . 2007 yılında Outlander'da Freya'yı canlandırdı.

Myles, CBS doğaüstü televizyon dizisi Moonlight'ta rol aldı. O filmindeki rolüyle 2007 yılında En İyi Kadın Oyuncu ödülüne aday gösterildi Hallam Foe İngiliz Bağımsız Film Ödülü komitesinden, kendisi için o da BAFTA İskoçya Ödülü aldı. Moonlight 2007 People's Choice Awards'da En İyi Yeni Drama ödülünü kazandı. 2010 yılında, o katıldı Spooks oynarken, dokuzuncu serisi için, MI5 bir terörle mücadele birimi hakkında, BBC serisi Beth Bailey. O göründü Transformers: Extinction Çağı (2014).

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.