İnhisar Harmanköy Köyü

İnhisar Harmanköy Köyü

Harmanköy köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Harmanköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bilecik köyleri arasında yer alan Harmanköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

İnhisar Harmanköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Harmanköy köyü son dakika gelişmeleri, Harmanköy köyüne özgü yemekler, İnhisar Harmanköy köyünün tarihi, Harmanköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Harmanköy köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Özellikle Sakarya savaşı öncesi ordunun ihtiyacı olan malzemenin naklinde önemli görevler üslenmiş; işgale uğramış olan İnhisar halkının Harmanköyde barınmaları için evlerini ve işlerini paylaşmıştır.1994 yılında Türkiye'de ilk olarak bir köyde (Ahmet Bağcı) 91.5 MHz frekansında bir radyo kurulmuş (Harman FM) ve bu 1996-1997 yıllarında Harman Tv yayıncılığı devam etmiştir.

Eylül ayını ilk haftasında Mihalgazi'yi anma ve türbe bayramı düzenlenmektedir. Bu şenliklerde dualarla birlikte katılımcılara pilav ikram edilir. Mevlüt okunur, mehter takımı gösterisi düzenlenir.

Bilecik iline 76 km, İnhisar ilçesine 20 km, Eskişehir iline 50 km uzaklıktadır. Yolu kaplama asfalttır. Kuzeyde Harmankaya, doğuda Kiriz kayası ve batıda Belen ve Üzümlü, Gölpazarı tepeleri vardır. Güneyde ise Söğüt ilçesi görünmektedir.

Harmanköy, Bilecik ilinin İnhisar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Harmanköy Köyü Resimleri ve Harmanköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

İnhisar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? İnhisar Bilecik Arası Kaç Km? İnhisar Hava Durumu? Bilecik Köyleri ve İnhisar Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bilecikli iseniz Bilecik Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Bilecikli Ünlüler arasında İnhisar Harmanköy Köyünde doğan biri var mı? İnhisar Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.