Instagram ve WhatsApp Arasında Çapraz Paylaşım Dönemi Başlıyor

Instagram ve WhatsApp Arasında Çapraz Paylaşım Dönemi Başlıyor

Meta, Instagram ve WhatsApp arasında çapraz paylaşım desteği getiren yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, Instagram’da paylaştıkları hikayeleri doğrudan WhatsApp durumlarında da paylaşabilecekler.

Yeni entegrasyon, kullanıcıların içeriklerini daha geniş bir kitleyle paylaşmalarını ve platformlar arasında daha sorunsuz bir geçiş yapmalarını sağlayacak .

Özelliklerin Detayları

    •    Instagram’dan WhatsApp’a Paylaşım: Kullanıcılar, Instagram’da oluşturdukları hikayeleri artık WhatsApp durumlarında da paylaşabilecekler. Bu, Instagram hikayelerinin daha fazla kullanıcı tarafından görülmesini sağlayacak.
    •    Çapraz Paylaşım Düğmesi: Instagram uygulamasına eklenen yeni bir geçiş düğmesi ile kullanıcılar, içeriklerini Threads ve WhatsApp gibi diğer Meta uygulamalarında kolayca paylaşabilecekler.
    •    Yeni Özellikler: Instagram Reels için de benzer bir çapraz paylaşım özelliği duyuruldu. Artık kullanıcılar, Reels videolarını hem Instagram hem de Facebook’ta paylaşabilecekler. Ayrıca, “Kendinizi Ekleyin” etiketi ile kullanıcılar, kendi Reels videolarını daha geniş kitlelere ulaştırabilecekler.

Neden Önemli?

Bu yeni özellikler, Meta’nın platformları arasında daha bütünleşik bir deneyim sunma hedefinin bir parçası olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcılar, bu sayede içeriklerini daha hızlı ve etkin bir şekilde paylaşabilecekler. Ayrıca, içerik oluşturucuların ve işletmelerin etkileşimlerini artırmalarına yardımcı olacak bu entegrasyonlar, sosyal medya pazarlamasında yeni stratejiler geliştirmelerine olanak tanıyacak.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.