Instagrama 3 Yeni Özellik Eklendi!

Instagrama 3 Yeni Özellik Eklendi!

Popüler fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram, 3 yeni özellik ile kullanıcılarını memnun etmeye devam ediyor. Instagram son yaptığı güncelleme ile birlikte tam üç farklı özelliği daha kullanıcılarına sundu.

1- Takma Ad, yukarıda da bahsettiğimiz gibi Instagram'daki kişilerinize rumuzlar yani özel takma adlar belirlemenize izin verecek. Bu sayede Instagram Direct üzerinden mesajlaştığınız kişilere, yakın arkadaşlarınıza ya da sevdiklerinize özel olarak rumuzlar takabileceksiniz.

2- Yakında, özelliği ile Instagram kamera uygulaması üzerinden çekilen fotoğrafların kaybolmasına son verilecek. Yakında özelliği sayesinde Instagram'ın kamera uygulamasıyla çekilen içerikler Instagram üzerinde kaydedilecek. Kaydedilen fotoğraf ve videolara 7 gün içerisinde ulaşabileceksiniz. 7 günün sonunda ise Yakında özelliğine kayıt edilen tüm içerikler silinecek.

3- Sevgi Animasyonu, özelliği ile birlikte mesajlar beğenildiğinde onlarca kalbin hareket ettiği küçük bir animasyon oynamaya başlayacak. Instagram, Instagram Direct üzerinde bulunan ve beğendiğiniz anda söz konusu mesajın altında küçük bir kalp ile profil fotoğrafınızı çıkartan beğenme özelliğini komple değiştirecek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.