İnstagrama Neden Bağlanılamıyor

İnstagrama Neden Bağlanılamıyor

Dev sosyal medya sitesi instagrama neden bağlanamıyorsunuz işte sorunun cevabı: Dev sosyal medya sitesi instagram çöktü.

Henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak bilgisayarından instagrama girmek isteyenlere '5xx Server Error' hatası veren Instagram, global boyutta erişim sıkıntısı yarattı. Mobil de de durum farklı değil hala akış yenilenemiyor.

Instagram, Türkiye saati ile bugün 10:00 itibariyle dünya genelinde çökerken, uygulamayı kullanmak isteyen çok sayıda kullanıcı '5xx Server Error' hatası ile karşılaştı.

Instagram'a erişim sorununun teknik bir aksaklıktan kaynaklandığı düşünülürken, Instagram'dan konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama ise yapılmış değil.

5XX SERVER ERROR HATASI NEDİR?

5xx Server Error hatası sunucu taraflı bir hatadır. Yani kullanıcıdan kaynaklanmaz. Bu hata Instagram'da sorun var anlamına gelir.Instagram sunucularındaki bir hatadan dolayı hizmet çalışamaz duruma gelir. Bu durum genelde Instagram yetkililileri tarafından fark edildiğinde düzeltilir. Bazen siber saldırılar Instagram sunucularını çalışamaz duruma getirir.

instagrama-neden-baglanamiyorum.jpg

5XX SERVER ERROR HATASI ÇÖZÜMÜ

Instagram kullanıcıları 5xx Server Error hatası alıyorsa bu durumda sadece sorun giderilene kadar beklemelidir. Telefon veya bilgisyar ayarları ile oynamamalıdır. Siz bilgisayar veya telefonda işlem yaparak bu hatayı gideremezsiniz. Instagram yetkilileri sorunu en kısa sürece çözecektir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.