İş Yerinden Hırsızlık Anı Kameralara Yansıdı

İş Yerinden Hırsızlık Anı Kameralara Yansıdı

Adıyaman'da, bir iş yerinde yaşanan hırsızlık olayına karıştığı güvenlik kameraları tarafından tespit edilen 12-15 yaşlarındaki iki çocuk, polis...

Adıyaman'da, bir iş yerinde yaşanan hırsızlık olayına karıştığı güvenlik kameraları tarafından tespit edilen 12-15 yaşlarındaki iki çocuk, polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

Edinilen bilgiye göre, Hoca Ömer Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir restorana sabaha karşı gelen yaşları 15-16 olduğu tahmin edilen 3 hırsızdan 2'si gözcülük yaparken, 1 şahıs ise restoranın katlanır camlarını zorlayarak içeriye girdi. Hırsızlardan biri yaklaşık 500 TL olan bozuk paraları bir poşete koydu. Poşete koyduğu paralarla restorandan çıkan şahıs gözcü arkadaşlarını da alarak olay yerinden hızla kaçıp kayıplara karıştı.

Bir süre sonra iş yerinin soyulduğunu anlayan iş yeri çalışanları durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri iş yerinde ve çevresinde incelemelerde bulundu.

Öte yandan, yapılan incelemeler sonucunda hırsızlık yapan şahsın 2015 yılında Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 4 ayrı iş yerine aynı yöntemle girdiği, iş yerlerinden para ve değerli eşyalar çaldıkları öğrenildi.

Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İş Yerinden Hırsızlık Anı Kameralara Yansıdı

İş Yerinden Hırsızlık Anı Kameralara Yansıdı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.