İskelede saygı duruşunda bekleyen inşaat işçilerine plaket ve Türk Bayrağı hediye edildi

İskelede saygı duruşunda bekleyen inşaat işçilerine plaket ve Türk Bayrağı hediye edildi

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Uçan, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduğu esnada inşaat iskelesi üzerinde saygı duruşunda...

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Uçan, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduğu esnada inşaat iskelesi üzerinde saygı duruşunda bekleyen inşaat işçilerine plaket ve Türk Bayrağı hediye etti.

İnşaat işçileri Resul Evin, Mikail Demiray ve Asef Seleci, Gazi İlkokulu yanında yer alan bir inşaatta çalışırken sabah öğrencilerin saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşının okunduğu sırada saygı duruşunda bulundu.

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Uçan işçileri makamında ağırlayarak plaket ve Türk Bayrağı hediye etti.

Aytaç Uçan, sosyal medyada yayınlanan "Bu görüntüler karşısında etkilendim. Milli ve manevi duygularımızın bitmediğini bilmek beni daha da duygulandırdı. Ben de işçi kardeşlerimize bu manada hem bir plaket hem de bir Türk bayrağı vermek istedim. Duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İşçilerden Asef Seleci ise o gün kendilerinin hiçbir şeyden haberleri olmadığını, İstiklal Marşı okunup saygı duruşundu bulunulduğu sırada kendilerinin de buna her zaman olduğu gibi eşlik ettiğini söyledi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
1
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.