İskenderun Denizciler Köyü

İskenderun Denizciler Köyü

Denizciler Köyü haberleri, İskenderun Denizciler köyü güncel son dakika gelişmeleri, Denizciler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Hatay Köyleri Arasında yer alan Denizciler köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

İskenderun  Denizciler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Denizciler köyü son dakika gelişmeleri, Denizciler köyüne özgü yemekler, İskenderun  Denizciler köyünün tarihi, Denizciler köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Denizciler köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Denizciler, Hatay ilinin İskenderun  ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Denizciler bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Denizciler köyü resimleri ve Denizciler köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

İskenderun Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Denizciler bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? İskenderun Hatay Arası Kaç Km? İskenderun Hava Durumu? İskenderun Köyleri ve Hatay Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Hataylı iseniz Hatay Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Hataylı Ünlüler arasında İskenderun  Denizciler Köyünde doğan biri var mı? İskenderun Doğumlu Ünlüler Kimler?

Denizciler mahallesi Hatay ilinin İskenderun ilçesine bağlı olan mahalledir.Nüfus 2000 yılı nüfus sayımlarına göre 17.495 kişidir, şu anki nüfusu 20.000’i aşmış durumdadır.Belde İskenderun - Adana yolu üzerinde 9. km'de kurulmuş olup, yüzölçümü 2.921.200 m²'dir. Mücavir saha 60.000 m² olduğundan toplam yüz ölçümü 2.981.200 m²'dir. Belde, güneyinde Bekbele Beldesi, doğusunda Kavaklıoluk ve Bitişik Köyleri, kuzeyinde Sarıseki Beldesi, batıda Akdeniz ile çevrilidir.
İskenderun ilçesine 9 km, bağlı olduğu il Hatay’a 65 km uzaklıktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.