İslahiye Bayraktepe Köyü

İslahiye Bayraktepe Köyü

Bayraktepe köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Bayraktepe köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Gaziantep köyleri arasında yer alan Bayraktepe köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bayraktepe köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bayraktepe köyü son dakika gelişmeleri, Bayraktepe köyüne özgü yemekler, İslahiye Bayraktepe köyünün tarihi, Bayraktepe köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bayraktepe köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bayraktepe, Gaziantep ilinin İslahiye ilçesine bağlı bir mahalledir.  Bayraktepe; idari bölüm olarak daha önceleri köy iken, 2012 yılındaki yasa değişikliğinden sonra mahalle olmuştur.

Bayraktepe, Gaziantep ilinin İslahiye ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bayraktepe köyü resimleri ve Bayraktepe köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gaziantep Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Bayraktepe Gaziantep Arası Kaç Km? Gaziantep Hava Durumu? Gaziantep Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Gaziantepli iseniz Gaziantep doğumlu ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Gaziantepli Ünlüler arasında Bayraktepe Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.