İslahiye Yeşilyurt Köyü

İslahiye Yeşilyurt Köyü

Yeşilyurt köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Yeşilyurt köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Gaziantep köyleri arasında yer alan Yeşilyurt köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yeşilyurt köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yeşilyurt köyü son dakika gelişmeleri, Yeşilyurt köyüne özgü yemekler, İslahiye Yeşilyurt köyünün tarihi, Yeşilyurt köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yeşilyurt köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yeşilyurt, Gaziantep ilinin İslahiye ilçesine bağlı bir mahalledir. Gaziantep-Kilis-Hatay illerini birbirine bağlayan devlet karayolu üzerinde bulunmaktadır. Nüfusu 2000 yılı nüfus sayımına göre 4500-5000 civarındadır.

Dolan Köyünde, 13 Mart 1990 tarih ve 20460 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı'nın 8 Mart 1990 tarihli belediye kurulması kararı ile "Yeşilyurt" adıyla belde belediyesi kurulmuştur.

Yeşilyurt, Gaziantep ilinin İslahiye ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yeşilyurt köyü resimleri ve Yeşilyurt köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gaziantep Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Yeşilyurt Gaziantep Arası Kaç Km? Gaziantep Hava Durumu? Gaziantep Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Gaziantepli iseniz Gaziantep doğumlu ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Gaziantepli Ünlüler arasında Yeşilyurt Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.