İstanbul'da şiddetli yağış ve dolu! Dükkanları su bastı

İstanbul'da şiddetli yağış ve dolu! Dükkanları su bastı

Meteoroloji uzmanları tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'a beklenen yağış ulaştı. Kentteki bazı ilçelerde sağnak yağışın yanı sıra dolu yağdığı görüldü.

İBB AKOM’dan yapılan uyarıların ardından İstanbul’da sağanak yağış etkili oldu. Bağcılar ve Güngören'de bir anda etkili olan yağış nedeniyle kimi vatandaşların binaların girişine sığındığı, kimi vatandaşların ise şemsiyelerini açtığı görüldü. Çocukların ise yağmur nedeniyle sokaklarda koşuşturması dikkat çekti. Aniden bastıran yağış sonrası biriken su trafikte olan vatandaşlara ise zor anlar yaşattı.

Pek çok kişinin şiddetli yağışlar nedeniyle zor anlar yaşadığı kentte, Arnavutköy'den gelen fotoğraflarsa oldukça farklı bir manzara ortaya koydu. Arnavutköy'de çocuklar aniden bastıran yağmurun tadını çıkardı. Yolda oluşan su birikintisinin içine giren çocuklar yağışa aldırmadan eğlencenin tadını çıkarttı.

İstanbul'da başlayan sağanak yağış, Bağcılar, Başakşehir, Esenler ve çevresinde etkili oldu.

Bağcılar'da etkili olan yağış nedeniyle yollar göle döndü. Vatandaşlar yağış nedeniyle zor anlar yaşadı. Bazı dükkanları su bastı.

İstanbul'da sağanak yağış uyarısının ardından harekete geçen vatandaşlar, doluya karşı araçlarının üzerini evlerinde kullandıkları halı ve battaniyeler ile örttü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) Esenler ve Güngören ilçelerinde başlayan kuvvetli yağışın akşam saatlerine kadar devam edeceği tahminini paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKOM'un paylaştığı meteorolojik radar verilerine göre Bağcılar, Esenler ve Güngören ilçelerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağmur geçişleri yaşanmakta olup, yağışların il genelinde akşam saatlerine kadar aralıklarla etkili olması bekleniyor.

Paylaşılan verilere göre Arnavutköy, Başakşehir ilçelerinde önümüzdeki bir saat boyunca kuvvetli sağanak yağmurun etkili olacağı tahmin ediliyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.