İstanbul'da yeni koronavirüs yasakları geldi

İstanbul'da yeni koronavirüs yasakları geldi

İstanbul'da koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni yasaklar geldi. İstanbul Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü, koronavirüs karşı alınan yeni tedbirleri açıkladı.

İstanbul Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü, koronavirüs karşı alınan yeni tedbirleri açıkladı. Taksi ve benzeri araçların ya da internet tabanlı uygulamalar (yol arkadaşlığı vb.) vasıtasıyla şahsi araçların şehirlerarası toplu ulaşım aracı olarak kullanılmaması kararı alındı. Ayrıca çocukların market ve pazar yerlerine alınmaması kararlaştırıldı.

Otobüs seferlerinin ve vatandaşların şehirlerarası yolculuk yapabilmesinin kaymakamlık iznine bağlanmış olması dolayısıyla ve kararın uygulanmasını desteklemek amacıyla; taksi ve benzeri araçların ya da internet tabanlı uygulamalar (yol arkadaşlığı vb.) vasıtasıyla şahsi araçların şehirlerarası toplu ulaşım aracı olarak kullanılmaması kararı alındı.

Ayrıca vatandaşların market ve pazar yerlerinde çocuklarıyla dolaşmalarına engel olunması maksadıyla çocukların market ve pazar yerlerine alınmaması kararı alındı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.