İşte Beşiktaş'ın Yeni Takım Otobüsü

İşte Beşiktaş'ın Yeni Takım Otobüsü

Beşiktaş'ın üstünde kartal resmi bulunan yeni takım otobüs görücüye çıktı.

Beşiktaş'ın üstünde kartal resmi bulunan yeni takım otobüs görücüye çıktı.

 Fikret Orman, cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisi için; "Önemli bir maç. Her derbinin kendine özgü bir hikayesi olur. Bizim açımızdan önemi; Vodafone Arena'daki ilk derbi olması" dedi.

Bugün Beşiktaş'ın marka değeri ve büyüklüğü ortada. Böyle iki güzide şirketin birlikteliğine şahit oluyoruz. Bu sene Maraton otobüsümüzü Beşiktaş'ın kullanımına veriyoruz. Beşiktaş'a çok yakışacağını düşünüyoruz. Hayırlı olmasını diliyoruz. Hem Avrupa'da hem de ligde Beşiktaş'a başarılar diliyoruz" dedi.

"Haftaya güzel başladık. İnşallah bu hafta da güzel bir hafta olur. Bildiğiniz gibi bu sene Temsa şirketi ile bizim futbol takımımızın sponsorlukları ile alakalı bir anlaşma yaptık, onlar bize araç desteği veriyorlar. Türkiye'nin gururu olan bir marka ile böyle bir anlaşma yaptığımız için çok mutluyum. Beşiktaş bu sene Şampiyonlar Ligi'nde biliyorsunuz, Temsa da gururla bizi Avrupa'da temsil ediyor. Bu iki marka bir araya geldiği için çok mutluyum. Hem İstanbul'da hem de deplasmanda Temsa otobüsleri ile seyahat edeceğiz. Beşiktaş'a geldiğimizden beri en önem verdiğimiz konu marka değeri. Son 4 yılda Beşiktaş'ın sponsorluk gelirlerini yaklaşık 10 katı arttırdık. Bütün ilişkilerimizde karşılıklı kazanma ilkesini benimsedik. Bu anlaşmada da hem Beşiktaş'a hem de Temsa'ya büyük fayda getirecektir. Tüm Temsa şirketine çok teşekkür etmek istiyorum" dedi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.