İyi Günde Kötü Günde 1.Bölüm Fragmanı

İyi Günde Kötü Günde 1.Bölüm Fragmanı yayınlandı, İyi Günde Kötü Günde dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünde neler olacak? İyi Günde Kötü Günde dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz.

İyi Günde Kötü Günde dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen İyi Günde Kötü Günde, yeni bölümleriyle ... günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan İyi Günde Kötü Günde dizisi 1.Bölüm yeni fragman izle…

Yönetmenliğini Barış Erçetin'nin üstlendiği senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil'in birlikte kaleme aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisinde, nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla'nın izlemeye doyamayacağınız sımsıcak hikayesini renkli bir anlatımla ekrana taşıyacak.

Başrollerinde Elçin Sangu, Yasemin Kay Allen ve Mehmet Ozan Dolunay’ın yer aldığı dizide, Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Sinan Albayrak, gibi usta isimlerin yanı sıra Ali Yağcı, Deniz Işın ve Tugay Erdoğan gibi ünlü isimler de yer alıyor.

STAR TV'de ilk bölüm fragmanı dönmeye başlayan İyi Günde Kötü Günde dizisinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Yakın zamanda ilk bölümün yayınlanması bekleniyor.

İyi Günde Kötü Günde dizisinin yeni bölümü olan, 1.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. İyi Günde Kötü Günde Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İyi Günde Kötü Günde dizisi yeni bölümleriyle ... Akşamı Star Tv’de.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar