İzmir İl Sağlık Müdürü Burak Öztop Görevine Veda Etti

İzmir İl Sağlık Müdürü Burak Öztop Görevine Veda Etti

İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi M. Burak Öztop, görevinden ayrıldığını açıkladı.   Yeni Görevine Alkışlarla Uğurlandı.

İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi M. Burak Öztop, görevinden ayrıldığını açıkladı.

Yeni Görevine Alkışlarla Uğurlandı.

2019 Yılı Mayıs ayından beri İzmir’de İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Mehmet Burak Öztop, Sağlık Bakanlığı tarafından Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü olarak atanmasının ardından görev yaptığı İl Sağlık Müdürlüğünden çalışanları tarafından alkışlarla uğurlandı. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları tarafından kendisine sürpriz olarak hazırlanan veda törenine katılan Dr. Öğretim Üyesi M. Burak Öztop duygusal anlar yaşadı. “Acısıyla tatlısıyla İzmir’de 3 buçuk yıla yakın bir çalışama süreci geçirdik. Benim için güzel bir deneyim oldu” diyen Dr. Öğretim Üyesi Öztop konuşmasına şöyle devam etti:

“İzmir İl Sağlık Müdürü olarak sizlerle çalışma şerefine nail oldum”

“ İzmir’de güzel bir ekiple çalıştım. 2 buçuk yıla yakın devam eden pandemi sürecini beraber çalışarak geçirdik. Türkiye’de süreci en az zararla atlatan illerden biri olduk.  Kendi kariyerim açısından İzmir İl Sağlık Müdürü olarak sizlerle çalışmak şerefine nail oldum. Hem bize bu görevi layık gören Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum hem de nasip eden Allah’a şükrediyorum. Emekleriniz için her birinize çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin.”

Plaket ve çiçek takdim edildi. 

Konuşmasının ardından Dr. Öğretim Üyesi M. Burak Öztop’a plaket ve çiçek takdim edildi.  Tüm çalışanlarla hatıra fotoğrafı çekiminin ardından alkışlarla geldiği alandan alkışlarla uğurlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.