İzmir’liler Bölgenin Yükselen Değeri İyte Öğrencilerine Destek Veriyor

İzmir’liler Bölgenin Yükselen Değeri İyte Öğrencilerine Destek Veriyor

İYTE ile İzmirli iş insanı Bekir Girgin arasında burs protokolü imzalandı. Son dönemde öğrencilere sağladığı desteklerle adından söz ettiren İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) hayata geçirdiği protokollerle öğrencilerine farklı...

İYTE ile İzmirli iş insanı Bekir Girgin arasında burs protokolü imzalandı.

Son dönemde öğrencilere sağladığı desteklerle adından söz ettiren İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) hayata geçirdiği protokollerle öğrencilerine farklı kanallardan burs imkanları yaratmaya devam ediyor.

İYTE ile İzmirli iş insanı ve İYTE Dostu Bekir Girgin arasında, “Zeynep Şamil Girgin Bursu” protokolünün imzaları atıldı. İmzalanan burs protokolü kapsamında 50 İYTE öğrencisine burs verilecek. Daha önce İYTE’de lisansüstü eğitimi alan öğrencilerin konaklaması adına yapılan Lisansütü Öğrenci Köyü yapımına destek vermiş ve bu kapsamda Zeynep Şamil Girgin Konuk Evi’nin inşasının önünü açmış olan İYTE Dostu Bekir Girgin, imzalanan protokol ile 50 öğrencinin eğitimine katkıda bulunacak.

Bekir Girgin’e Yürekten Teşekkür Ediyorum

Anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran öğrencilere sağlanan burs imkanı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bilim ve teknoloji merkezimiz İYTE’de eğitim alan öğrencilerimizin sorunsuz bir eğitim hayatı sürmesi; ders çalışmak ya da kendilerini entelektüel anlamda donatmak dışında herhangi bir problemle uğraşmamaları adına çalışmalar yapıyoruz ve bu noktada eğitime gönül vermiş İYTE Dostlarımızdan da büyük destek görüyoruz. Enstitümüz bünyesinde eğitim gören öğrencilerimize destekleri için çok değerli iş insanımız Bekir Girgin’e yürekten teşekkür ediyorum. İYTE Dostlarımızla birlikte öğrencilerimize eğitim hayatları süresince ihtiyaç duydukları desteği her anlamda sağlamak ve imkanlarımızı daha da arttırmak adına çalışmaya devam edeceğiz” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.