İzmirsporlu Kadın Voleybolcular Sağlık Kontrolünden Geçti

İzmirsporlu Kadın Voleybolcular Sağlık Kontrolünden Geçti

Sigorta Shop Kadınlar 1 ligde mücadele edecek olan İzmirspor Kadın Voleybol Takımı, 2020 –2021 sezonunda sağlık sponsoru olan Medicana International İzmir Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Kadın voleybolcuların ve teknik heyetin sağlık...

Sigorta Shop Kadınlar 1 ligde mücadele edecek olan İzmirspor Kadın Voleybol Takımı, 2020 –2021 sezonunda sağlık sponsoru olan Medicana International İzmir Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.
Kadın voleybolcuların ve teknik heyetin sağlık kontrolünde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmazken, Medicana International İzmir Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Devrim Akseki’nin muayene ettiği sporcuların sonrasında tahlilleri ve testleri gerçekleştirildi. İzmir’in en köklü kulüplerinden İzmirspor Kadın Voleybol Takımına sağlık sponsoru olmaktan mutluluk ve onur duyduklarını ifade eden Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdürü Dr. M. Ulvi Ünal, sporculara 2020-2021 sezonunda başarılar diledi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.