Jandarma’dan Kenevir Operasyonu

Jandarma’dan Kenevir Operasyonu

Ordu İl Jandarma Komutanlığı Gürgentepe İlçe jandarma Komutanlığı ile Kom Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında sürdürdüğü çalışmalar devam ediyor. Ekipler bu kapsamda Gürgentepe İlçesi’nde 4 şüpheli şahsın ev ve eklentileri ile ta

Ordu İl Jandarma Komutanlığı Gürgentepe İlçe jandarma Komutanlığı ile Kom Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında sürdürdüğü çalışmalar devam ediyor. Ekipler bu kapsamda Gürgentepe İlçesi’nde 4 şüpheli şahsın ev ve eklentileri ile tarlalarında yapılan aramalarda kubar esrar maddesi, kenevir bitkisi ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Ordu İl Jandarma Komutanlığı Gürgentepe İlçe jandarma ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Gürgentepe İlçesinde alınan arama kararı ile 4 şüpheli şahsın ev ve eklentileri ile tarlalarında arama yapıldı. Yapılan aramalarda 38, 150 gram kubar esrar maddesi ile 2 kök kenevir bitkisi ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.