Japon Basketbolcu Hisashi İstanbul’a Geldi

Japon Basketbolcu Hisashi İstanbul’a Geldi

Beşiktaş’ın kardeş kulübü San-En Neo Phoenix ile yapılan değişim-gelişim programı kapsamında Japon Basketbolcu Hisashi da Silva İstanbul’a geldi. Japonya’nın köklü kulüplerinden biri olan San-En Neo Phoenix ile Beşiktaş arasında yapılan

Beşiktaş’ın kardeş kulübü San-En Neo Phoenix ile yapılan değişim-gelişim programı kapsamında Japon Basketbolcu Hisashi da Silva İstanbul’a geldi.

Japonya’nın köklü kulüplerinden biri olan San-En Neo Phoenix ile Beşiktaş arasında yapılan kardeş kulüp anlaşmasının ilk adımları değişim-gelişim programı ile atıldı. Değişim-gelişim programı kapsamında Beşiktaş Sompo Sigorta Takımı ile sezon öncesi antrenman ve kamp çalışmalarına katılacak olan Japon basketbolcu Hisashi da Silva ve gelişim antrenörü Doi Atsushi bugün İstanbul’a geldi. Kendilerini Medya ve İletişim Sorumlusu Hasan Avcı karşıladı. lk olarak BJK Akatlar Spor Kompleksi’ni gezen Hisashi da Silva, 18 Ağustos’ta Basketbol Şubesi Genel Menajeri Turhan Koray, Başantrenörümüz Dusko İvanovic ve şube yetkilisi Cihat Kumuşoğlu ile tanıştıktan sonra siyah-beyazlılarımız ile Türkiye’deki çalışmalarına başlayacak.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.