Jorgensen : “29. Şampiyonluğu Kadıköy’e Getirmek İçin Çok Savaşacağız”

Jorgensen : “29. Şampiyonluğu Kadıköy’e Getirmek İçin Çok Savaşacağız”

Fenerbahçe’nin Danimarkalı stoperi Mathias Zanka Jorgensen, Fenerbahçe Televizyonu’na yaptığı açıklamada, “29. şampiyonluğu Kadıköy’e getirmek için çok savaşacağız” diye konuştu. İlk olarak Fenerbahçe forması giydiği için yaşadığı mutluluğu belirten

Fenerbahçe’nin Danimarkalı stoperi Mathias Zanka Jorgensen, Fenerbahçe Televizyonu’na yaptığı açıklamada, “29. şampiyonluğu Kadıköy’e getirmek için çok savaşacağız” diye konuştu.

İlk olarak Fenerbahçe forması giydiği için yaşadığı mutluluğu belirten Mathias Zanka Jorgensen, “Takıma biraz geç katıldım. Önümüzde yaklaşan bir maç vardı. Hocamız da o maça yetişmem için çok istekliydi. Bir takıma yeni katıldığınız zaman o takıma alışmanız tabii ki biraz zaman alır, birlikte biraz antrenman yapmanız gerekir. Ben de yeni gelmiştim. Saha içinde zaman zaman top bizdeyken anlaşmazlıklar oldu ama zamanla daha iyiye gidecektir. Şimdi kendimi çok daha iyi, daha rahat hissediyorum. İstanbul’un keyfini çıkarıyorum, Fenerbahçe’de olmanın keyfini çıkarıyorum. Taraftarlarımızla yaşadığım o tecrübe gerçekten çok özeldi, bu tecrübenin keyfini çıkarıyorum. 5-0 benim için iyi bir başlangıçtı, daha iyi olamazdı” dedi.
“TÜRKÇEMİ İLERLETMEK İSTİYORUM”
Saha içindeki göreviyle ilgili de konuşan deneyimli stoper, “29 yaşındayım, İngiltere ligi tecrübem var. Şampiyonlar Ligi, Dünya Kupası, milli takımlarda oynadım. Dolayısıyla bunu takıma katkı olarak vermeye çalışıyorum. Şu anda partnerim Jailson ki kendisi daha önce orta saha bölgesinde oynamış, o bölgeye alışık bir oyuncu. Dolayısıyla ben hem kaptanla hem takımının geri kalanıyla sürekli iletişim halinde olup takımın sürekli kompakt bir halde kalmasını sağlamaya çalışıyorum. Hocamın benden istediği sorumluluk bu. Ben de bu sorumluluğu almaktan dolayı gerçekten çok mutluyum. Zamanla bu konuda daha iyi olmak istiyorum. Türkçemi biraz daha ilerletmek istiyorum ki böylece tercümanım yanımda olmadan da arkadaşlarıma Türkçe direktifler vererek onları yönlendirebileyim.” açıklamasını yaptı.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.