Kaderimin Yazıldığı Gün 43. Bölüm Fragmanı

Kaderimin Yazıldığı Gün 43. Bölüm Fragmanı

Müjgan ve Celal’in arkadaşlığı giderek ilerlerken, Kahraman onlardan önemli bir konuda yardım ister. Elif bunu duyunca şaşkına dönecektir.

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin yeni bölümü olan 43. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kaderimin Yazıldığı Gün, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi 43. Bölüm yeni fragman izle…

Kahraman ve Elif aşklarına güvenerek bir araya gelmeyi başarmışlardır. Aşk kazanmıştır  sonunda. Maksut ise komadadır. Elif’in ona sıktığı kurşun bir çok hayatın kesişmesine sebep olacaktır.
Defne ise Elif’e karşı yine yenilmiştir. Üstelik Elif ve Kahraman hala resmi olarak evlidirler. Ama pes etmek de Defne’nin kitabında yazmaz. 
Müjgan ve Celal’in arkadaşlığı giderek ilerlerken, Kahraman onlardan önemli bir konuda yardım ister. Elif bunu duyunca şaşkına dönecektir.
Öte yandan hiç ummadığı biri Kıymet’in karşısına çıkar. Geçmişte yaptıklarının hesabını verme zamanı gelmiştir.
Elif ve Kahraman aşklarını doyasıya yaşarken, imzasız tehdit mektupları Yörükhanlarda büyük bir paniğe yol açar. Yakup işi araştırmaya başlar ama tabii ki sorunu yine Kahraman’ın çözmesi gerekecektir.
Olaylar giderek büyürken, Kahraman kritik bir karar almak zorunda kalacaktır. Konakta hayat yepyeni bir serüvenin eşiğindedir artık. 

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin yeni bölümü olan, 43. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Kaderimin Yazıldığı Gün Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Star Tv’de... 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.