Kadir Songür’ün Annesi Dr. Nergiz Songür Üzüntüden Rahatsızlandı

Kadir Songür’ün Annesi Dr. Nergiz Songür Üzüntüden Rahatsızlandı

İzmir’de, istediği ilacı yazmadığı için jiletli saldırıya uğrayan Doktor Kadir Songür’ün annesi Dr. Nergiz Songür, üzüntüden rahatsızlandı. Hekimler ve sağlık çalışanları, Dr Songür’ü yalnız bırakmadı. Hastane koridorlar, sağlık çalışanlarının gönde

İzmir’de, istediği ilacı yazmadığı için jiletli saldırıya uğrayan Doktor Kadir Songür’ün annesi Dr. Nergiz Songür, üzüntüden rahatsızlandı. Hekimler ve sağlık çalışanları, Dr Songür’ü yalnız bırakmadı. Hastane koridorlar, sağlık çalışanlarının gönderdiği çiçeklerle doldu.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastanesi Fizik Tedavi Servisinde B.K. isimli bir hasta, istediği ilacı yazmadığı için asistan doktor Kadir Songür’ü jiletle boğazından yaralamış, genç doktor saldırı sonrasında ölümden dönmüştü.
Taburcu edilen asistan doktor evde dinlenmeye devam ederken, Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’nde Anestezi Uzmanı olarak görev yapan anne Dr. Nergiz Songür, üzüntüden hastalandı.

ÇİÇEKLERLE DOLDU
Nergiz Songür, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Anne Songür’ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Songür’ün rahatsızlandığını duyan sağlık çalışanları hastaneye çok sayıda çiçek gönderdi.
Anne Songür, oğlunun saldırıya uğramasının ardından son yaptığı röportajda, “Vatana, milletine faydalı hekim olarak yetiştirdik. Çocukluk hayaliydi, severek yapıyordu mesleğini. Bu işlere son verilsin, bizlere sahip çıkılsın. Hekim dövmek sanat haline geldi. Sağlıkçıya şiddet sanat haline geldi; artık isyan ediyorum. Allah oğlumuzu bize bağışladı” diye konuşmuştu.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.