Kadışehri Derbent Köyü

Kadışehri Derbent Köyü

Derbent köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Derbent köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Yozgat köyleri arasında yer alan Derbent köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kadışehri Derbent köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Derbent köyü son dakika gelişmeleri, Derbent köyüne özgü yemekler, Kadışehri Derbent köyünün tarihi, Derbent köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Derbent köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyün gelenek ve görenekleri sabittir. Mesela köyün misafir perverliği, akraba ilişkileri ve birbirlerine bağlılıkları önde gelen güzel taraflarıdır.

Yemek konusunda başta bulgur köftesi meşhurdur ve helvası,y anı başındaki akarsuyunun doyumsuz lezzetli balığı meşhur olup akar suyun o eşsiz güzelliği insana haz ve huzur verir

Köyün düğün ve orta oyunları meşhurdur. Karşısındaki Ermelik Kalesi, tarihi edasıyla şimdiki çağın karşısında dimdik canlılığını korumakla beraber size tarihin derin geçmişini hatırlatacaktır. Gelip görmenizi isteriz kendinizi evinizdeki gibi hissettiren köy sakinleri sizi baş tacı edecektir.

Yozgat il merkezine 122, Kadışehri ilçesine 12 km. uzaklıktadır.

Derbent, Yozgat ilinin Kadışehri ilçesine bağlı bir köyüdür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Derbent Köyü Resimleri ve Derbent köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kadışehri Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Yozgat yöresine özgü haber kanalı var mı? Kadışehri Yozgat Arası Kaç Km? Kadışehri Hava Durumu? Yozgat Köyleri ve Kadışehri Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Yozgatlı iseniz Yozgat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Yozgatlı Ünlüler arasında Kadışehri Derbent Köyünde doğan biri var mı? Kadışehri Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.